دانلود پروژه های دانشجویی

دانلود پروژه ، پایان نامه ،تحقیق و مقاله های دانشجویی

دانلود پروژه های دانشجویی

دانلود پروژه ، پایان نامه ،تحقیق و مقاله های دانشجویی

صنعت توریسم در اصفهان

صنعت توریسم در اصفهان

سابقه تاریخی شهر اصفهان :

اصفهان از جمله شهرهایی است که شاید تاریخ و سابقه آن به قدمت کشور ایران برسد و در عموم دوره های تاریخی از شهرهای بزرگ ومشهور ایران بشمار می رفته است . نویسندگان قدیمی بنای اصفهان را به طهمورشاه سرزمین پادشاه پیشدادی ،نسبت داده اند . آنچه مسلم است بابراین شهر مد که بوده ازامل علم و حکمت با کمال دانش و با مهارت بوده است و با دقت زیاد و ملاحظة کیفیت خاک و خوبی آب و هوا و نزدیکی آب به سطح زمین و دسترسی به رودخانه و سایر محاسن در این محل بنای شهری را نموده و هیچ موضعی از اطراف دورر و نزدیک جلگه ای که شهر اصفهان در آن واقع شد متصف به این صفات نیست .

 موضوع: صنعت توریسم در اصفهان

این فایل یا فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.

دانلود صنعت توریسم در اصفهان

 

صنعت توریسم در اصفهان    1

هنر و معماری    1

دکتر محمدحسن افضلی نژاد    1

شاهین عرب زاده اول    1

تاریخ :25/5/82    1

مقدمه :    3

سابقه تاریخی شهر اصفهان :    3

جاذبه های سیاحتی شهر اصفهان :    7

الف – جاذبه های تاریخی شهر اصفهان :    7

کاخ عالی قاپور:    7

2-کاخ چهلستون :    8

3- مسجد جامع :    9

4-مسجد امام( شاه سابق ):    11

5-مسجد شیخ لطف الله :    12

6- کلیسای جلفا:    13

7-پل خواجو:    15

8-پل الهوردیخان :    16

9- میدان امام (شاه ):    16

10-سودر قیصیریه و بازار شاهی :    17

11- گردشگاه  و باغهای چهار باغ :    18

12-منارجنبان :    19

ب – جاذبه های طبیعی اصفهان :    21

زاینده رود و اهمیت سیاحتی آن    21

گاوخونی:    22

3- غار آهکی علویجه:    22

4- غار قهرمان:    23

6- غار کوکولو:    23

7- حیات وحش قمشلو:    23

8- منطقه حفاظت شده موته:    24

9- چشم انداز دشت کویر:    24

10- قایقرانی:    24

11- اصفهان دارای شکارگاههای    25

12- اسکی:    25

پ- جاذبه های فرهنگی اصفهان    26

2- صنایع دستی:    27

3- بازار:    29

توریستهای خارجی شهر اصفهان:    31

توریستهای داخلی شهر اصفهان:    33

ناصر خسرو:    35

منابع:    38


مقدمه :

 از داستانهای بسیار مشهور ، ظهور کاوه آهنگر از امای فریدون اصفهان و قیام او علیه صخاک ستمگر است که به ظلم و بیداد او خاتمه داد و فریدون فرشته سیرت را بجای او به پادشاهی نشانده است . گفته شده که پس از این پیروزی فریدون پادشاه از کفایت کاوه و شجاعت یارانش که از اهالی اصفهان بوده تعریف می نمود  و روزی در اثنای مذاکرات گفت این شهر سپاهان است یعنی این شهر محل و جای سپاه است و اماکن آن هم سپاهی و ولید و جنگی هستند و از آن روز به بعد نام این شهر سامان و اسپهان گفتند شد و پس از استیلای غرب و ظهور اسلام مغرب آن اصفهان ها واصفهان جایگزین نام اسپاهان گردید. با مراجعه به منابع و دلایل تاریخی موجود محقق است که کلمة اسباداران بطلیموس و سامان زمان پهلوی و اصفهان غرب و اصفهان امروز یک لفظ قدیمی است . پس از تسلط اعراب به ایران اصفهان نیز مانند شهرهای دیگر جنگ اعراب افتاد .مورخین نوشته اند که در جنگ اصفهان زد و خورد و خون ریزی بین اعراب و ایرانیان اتفاق نیفتاد و پس از یک جنگ تن به تن که بین فرماندهان واقع شد اصفهان با عقد صلح نامه تسلیم قوای عرب شد ه در زمان منصور دومین خلیفة‌عباسی اصفهان مورد توجه قرار گرفت و دستور داد در اطراف شهر برج و بارویی بکشند . به هرحال اصفهان در دوره های مختلف و سلاطین گوناگون سخت مورد توجه و مراقبت قرار می گرفته و در دورة‌ سلجوقیان در سال 443 بدست طغرل فتح شد و در همین وقت ناصرخسرو و جهانگرد معروف از اصفهان دین کرده می نویسد :

اصفهان شهری است برمامون نهاده ، آب و هوای خوش دارد و هرجا که ده گز فروبروند آب سرد و خوش بیرون می آید. به هر حال از این دوره نیز آثاری از پادشاهان و بزرگان اصفهان به یادگار مانده است .اصفهان نیز مانند سایر شهرهای ایران از حمله مغولها تا تارها مصون نماند و در سال 789، هفتاد هزار نفر از مردم اصفهان به دشت تا تارها قتل عام شدند و بدین ترتیب از شرکت و عظمت اصفهان کاسته شد تا قرن 11 که شاه عباس کبیر اصفهان را پایتخت خود قرار داد و دستور ساختن قصرها و مساجد و پلهای آن را داد ومجددا اصفهان عظمت خود را بازیافت و در این دوره آبادیهای قدیم و جدید اصفهان بهم پیوست بطوری که در اواخر دورة‌ صفویه به نهایت درجه وسعت و زیبایی رسیده است .

اگر به تاریخ بنای اصفهان بنگریم خواهیم دید یهودیان را که بخت النصر از کشور اصلیشان بیرون کرد، آنها این سرزمین را مساعد و مناسب جهت وطن دوم خود و اقامت همیشگی دانسته اند و در آن شروع به احداث مساکن نمودند. سلسله های بعد از اسلام که در ایران روی کار آیند همواره اصفهان را یکی از ایالات مهم کشور می دانستند و چندین سلسله هم اصفهان راحتی پایتخت خود قرار دادند که از آن جمله می توان آل زیار ، دیالمه سلجوقیان را نام برد که در این شهر مساجد بازارها و کاروانسراها ساختند. کوچ کردن ارامنه به اصفهان که در زمان شاه عباس کبیر انجام گرفت خود عامل دیگری برای جلب سیاحان مسیحی گردید. اکنون تروکیسای وانک جلفا جنبه خلیفه گیری ارامنه را در ایران بعهده دارد . چه بسیار کسانی که از سراسر ایران وجهان جهت دیدن جلفا به اصفهان می آیند و آثار معماری و هنری اصفهان که از ارزنده ترین صنایع دنیا بشمار می آیند بزرگترین عامل آمدن سیاحان به این شهر است .

دانلود صنعت توریسم در اصفهان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.